Sierbestrating

Topservice

Uw tevredenheid telt!

}

Flexibel

Tijden die u uitkomen

U

Pietje precies

Elk detail telt

06-34441895

Meer weten? Bel ons gerust

Hovenier Heerhugowaard legt de juiste sierbestrating

Wat is een tuin zonder sierbestrating? Een verzameling van groen, houtwerk en tuinaccessoires. Terrassen, tuinpaden en opritten geven structuur aan een tuin, een stevige basis. Sierbestrating is er in allerlei soorten tegels, kleuren en vormen. Maar hoe vindt u de beste tuintegels voor uw tuin? Smaak, budget en leefstijl spelen een rol bij uw keuze. Hovenier Heerhugowaard helpt u hier uiteraard bij. Wij kennen het brede aanbod van tuintegels en hun eigenschappen en zien snel wat bij u past. Globaal bestaan er vier verschillende soorten sierbestrating tegels: beton, keramiek, gebakken en natuursteen. Wat past bij u?

sierbestrating

Welke sierbestrating kiest u?

Hieronder vindt u de meest voorkomende soorten tuintegels en hun eigenschappen:

R

Beton bestrating

Strak of met een structuur. Kleurvast door de coating. Goedkoper ten opzichte van andere sierbestrating. Lange levensduur.

R

Keramische buitentegels

Gemixt met fijn grind. Krasvast, kleurvast en onderhoudsarm. Duurder dan overige sierbestrating door de wijze van aanleg.

R

Gebakken tegels

Gemaakt van klei en op zeer hoge temperatuur gebakken. Oersterk en kleurvast. Duurzaam, goed bestand tegen vorst en belasting.

R

Natuurstenen sierbestrating

Vaak duurder. Minder kras- en stootbestendig. Uniek en esthetisch gezien een klassieker.

Wilt u Hovenier Heerhugowaard inzetten voor sierbestrating?

Neem dan contact met ons op! Wij leggen de tuintegels die passen bij úw tuin, in heel regio Heerhugowaard, Alkmaar, Schagen, Purmerend, Monnickendam, Assendelft en Schoorl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.